top of page

Zorgappartementen

Door de verbouwing zijn de villa en het koetshuis samen getrokken en zijn de diverse appartementen door een centraal geplaatste lift makkelijk te bereiken.

Iedere bewoner beschikt over een eigen appartement, deze verschillen in grootte van 40 m2 tot bijna 70m2. Elk appartement beschikt over een eigen badkamer, royale woon-/slaapkamer of aparte slaapkamer en een kitchenette. De meeste appartementen zijn bedoeld voor bewoning door 1 persoon.


Twee tuinappartementen zijn geschikt voor twee personen. Op de eerste verdieping hebben de twee appartementen op het zuiden een balkon, de tuin appartementen hebben alle toegang tot de tuin.

De huur van een zorgappartement is afhankelijk van de grootte en de ligging van het appartement. De huurprijs omvat de huur inclusief gas,water, licht, telefoon, kabel aansluiting, personen alarmering, brandbeveiliging en natuurlijk het gebruik van de algemene ruimtes op de begane grond en de tuin.

Van de 15 appartementen kijken er 11 uit op de Nederrijn en de grote, ruim 3500m2, tuin, de overige 4 kijken op het gezellige centrum van Rhenen.


Gezelschap zoeken van medebewoners in een sfeer van huiselijkheid en geborgenheid kan, maar hoeft niet. De individuele benadering van bewoners met persoonlijke aandacht voor ieders wensen en behoeften draagt in hoge mate bij aan hun welbevinden.
Bij ons is daarvoor ruimschoots tijd beschikbaar.

EF0C6F46-2158-43B5-8743-9A91B0C32BF9.jpe
bottom of page